Wilujeng sumping di situs web kami!

SF-MW / MN Kaset Tukang Kasep

Katerangan Singkat:

Fitur struktural 1. Mesin lengkep dina desain modul kaset pikeun robih gancang seruling dina 10mins kalayan troli listrik anu dianggurkeun sareng pompa pneumatik pikeun mawa sareng sistem hidraulik pikeun ngonci tetep dibenerkeun kana basa mesin ngan nganggo sababaraha tombol pikeun gampang na parobahan gancang. Controller program PLC diterapkeun sareng antarmuka manusa-mesin pikeun operasi anu gampang sareng aman. 2. Éta tiasa dipasang sareng sababaraha suling pikeun tiap parobahan (A, B, C, E, F, G). 3. Gancang-cha ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Fitur struktural

1. Mesin lengkep dina desain modul kasét pikeun robih gancang seruling dina 10mins kalayan troli listrik anu dianggurkeun sareng pompa pneumatik pikeun mawa sareng sistem hidrolik pikeun ngonci janten dibenerkeun kana dasar mesin ngan nganggo sababaraha tombol kanggo perobihan anu gampang sareng gancang kieu. . Controller program PLC diterapkeun sareng antarmuka manusa-mesin pikeun operasi anu gampang sareng aman.

2. Éta tiasa dipasang sareng sababaraha suling pikeun tiap parobahan (A, B, C, E, F, G).

3. gabungan-ganti gancang diterapkeun ka tabung nyambungkeun unit édisi-gancang pikeun operasi anu gampang sareng gancang.

4. Énggal sareng silinder dihubungkeun pikeun ngalereskeun sareng misahkeun unit édisi gancang pikeun gampang, stabil sareng akurat.

5. Unit gluing dipandu misah ku lokasi sered pneumatic pikeun beberesih sareng pangropéa kalayan gampang ogé dipasang sareng nangtung tukang pikeun kaluaran.

6. Éta dicocogkeun sareng pancuran uap kertas suling pikeun ningkatkeun lambaran lambaran sareng kacepetan luyu.

7. Ngadopsi adsorption angin pikeun tulisan anu tetep pikeun ngajaga stabilitas seruling dina laju anu gancang.

8. Kertas anu disorot dikelompokeun kana roller anu beralun tengah pikeun ngabentuk zona tekanan négatip tina 180 ° teras kanggo nyéréskeun suling ngagulung ka jero kotak vakum ku kipas.

9. Lebar slot nyeuseup tina roller corrugated langkung handap henteu langkung ti 2.0mm, tiasa ngirangan jalur belang dina sisi kardus korokasi.

10. Ngadamel transmisi gabungan universal pikeun misahkeun sumber geter, anu ngajantenkeun panjagaanana langkung luhur, pangiriman langkung stabil sareng operasi langkung dipercaya.

11. Kotak gear pengurangan angkat minyak pelumas mandi sareng transmisi gear ditutup pikeun pangurangan geter.

12. Ngadaptarkeun suplai lem-siklus otomatis sareng suplai lem pneumatic sareng mulang, janten dicirikeun ku pangaruh buffering.

13. Permukaan roller anu gluing diobong sareng nicking bolong khusus sareng plém-plating.

TParameter échnical:

Gawéna Lebar (mm) 1400 - 2800
Dia. tina Kacapi Suling (mm) Φ280, Φ320, Φ360, Φ405, Φ460
Kecepatan Desain (m / mnt) 100, 150, 200, 250, 300
Kadapasan Kukus

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami