Wilujeng sumping di situs web kami!

RC-25 NC Helix-péso Motong

Katerangan Singkat:

Fitur struktural 1. Digocogkeun sareng roda ukur dua lambar. 2. Fungsi motong pra-ditandaan tiasa nambihan (opsional). 3. Tarikan robahan sareng pamotongan runtah tiasa maju dina 250m / mnt. 4. Ditémbongkeun sareng debugging otomatis (kalayan layar toél pikeun tampilan). 5. Input panyambung tiasa bertindak sacara manual, otomatis atanapi ngalangkungan Sistem Produksi & Manajemén. 6. Dirancang tanpa papan circuit sareng PLC langsung nyambungkeun sareng supir pikeun stabilitas sareng reliabilitas. Functional Fitur Kontrol Bagean 1 ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Fitur struktural

1. Cocog sareng roda ukur dua lambar.

2. Fungsi motong pra-ditandaan tiasa nambihan (opsional).

3. Tarikan robahan sareng pamotongan runtah tiasa maju dina 250m / mnt.

4. Ditémbongkeun sareng debugging otomatis (kalayan layar toél pikeun tampilan).

5. Input panyambung tiasa bertindak sacara manual, otomatis atanapi ngalangkungan Sistem Produksi & Manajemén.

6. Dirancang tanpa papan circuit sareng PLC langsung nyambungkeun sareng supir pikeun stabilitas sareng reliabilitas.

Dongéngteu kaayaan Fitur tina Bagean Control

1. Hal ieu dirarancang salaku standar CE sareng dites ketat liwat komputer industri kanggo kualitasna alus, stabilitas tinggi sareng umur panjang.

2. nyetir bagian sareng motor servo ngalarapkeun merek terkenal Éropa kalayan kualitasna alus, réaksi gancang sareng tindakan anu akurat.

3. Komputer industri diterapkeun ku suhu, asor sareng uji getaran anu dilakukeun sareng dina desain tanaga anu teu kaganggu.

4. Éta dicocogkeun sareng sistem panyimpen kakuatan unik pikeun nyimpen daya (saluhureun 80% hemat listrik) pikeun ngatasi lingkungan anu teu stabil.

5. Sistimna ditampilkeun kalayan tés otomatis bisi ngaruksak tina panggunaan anu henteu biasa atanapi operasi anu salah.

TParameter échnical:

Gawéna Lebar (mm)

1600 - 2800

Kecepatan Desain (m / mnt)

200, 250, 300

Motong Panjang (m)

500-9999

Pemotongan Leresan (mm) ± 1mm ​​(kalayan laju mantap)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami