Wilujeng sumping di situs web kami!

NCM-20E Pinuh-otomatis Tunggal-ngorotan Slitting, Motong & Stacking Mesin

Katerangan Singkat:

Fitur struktural 1. Mesin dirarancang mastikeun sakumaha standar per CE pikeun kaamanan tinggi sareng reliabilitas sareng layar toél warni kanggo gampang operasi sareng tampilan anu katingali. 2. Teknologi kontrol otomatis maju, téknologi integrasi mékanis-listrik sareng téknologi internét diterapkeun dina mesin anu cocog sareng komputer pikeun otomatis ngajalankeun kaayaan uji industri anu ketat ti sistem anu stabil sareng dipercaya. 3. Gerakan unit nyorot dipandu ngaliwatan rel linear sareng AC servo kontroversi ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Fitur struktural

1. Mesin parantos dirancang salaku standar standar CE pikeun kasalametan tinggi sareng reliabilitas kalayan layar toél warni kanggo gampang dioperasi sareng tampilan anu katingali.

2. Teknologi kontrol otomatis maju, téknologi integrasi mékanis-listrik sareng téknologi internét diterapkeun dina mesin anu cocog sareng komputer pikeun otomatis ngajalankeun kaayaan uji industri anu ketat ti sistem anu stabil sareng dipercaya.

3. Gerakan unit nyorot dipandu ngaliwatan rel linear sareng AC servo pikeun susunan agul anu gancang, akurat sareng dipercaya.

4. Sabuk singkronisasi dianggo pikeun unit ngiris sareng motor frekuensi pikeun nyaluyukeun kacepetan dina online nganggo laju lembar pikeun stabil sliting dina énergi ngahemat.

5. péso motong didamel tina baja alloy kualitas luhur dina desain aci dobel pikeun motong stabil tanpa burrs sareng motor AC servo kanggo efisiensi anu luhur sareng akurat sareng umur panjang.

6. Frékuénsi motor diadopsi kanggo ngirim stabil sareng dipercaya dina kontrol komputer.

7. Platform tumpukan dirancang dina angkat otomatis kalayan tumpukan kuantitas dina setélan komputer sareng ditampilkeun kalayan cacah otomatis sareng kaluaran otomatis.

TParameter échnical:

Gawéna Lebar (mm)

1800-2500

Kecepatan Desain (m / mnt)

200

Jangkungna Tangkal (mm)

300

Panjang Pakét (mm)

1600


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami