Wilujeng sumping di situs web kami!

Pinuh-otomatis Mesin motong Die

Katerangan Singkat:

Fitur struktural 1. feeder ngagaduhan 4 panyusu pikeun angkat sareng 4 kanggo teraskeun pikeun mastikeun nyeuseup kuat sareng dahar stabil. 2. Pra-tumpukan sareng mékanisme dahar sareng mékanisme nyaring dirarancang pikeun ngahontal dahar terus tanpa eureun. 3. Opat tolok listrik anu dicocogkeun sareng opat switch detektor serat optik. 4. Sisi sisi tiasa ditarik sareng kadorong dicocogkeun sareng detektor serat optik pikeun uji precision. 5. Mékanisme indéks intermittent indexing intermittent dirancang ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Struktural Fitur

1. Pupuk éta aya 4 panyusu pikeun angkat sareng 4 kanggo teraskeun pikeun mastikeun sedutan kuat sareng tuang stabil.

2. Pra-tumpukan sareng mékanisme dahar sareng mékanisme nyaring dirarancang pikeun ngahontal dahar terus tanpa eureun.

3. Opat tolok listrik anu dicocogkeun sareng opat switch detektor serat optik.

4. Sisi sisi tiasa ditarik sareng kadorong dicocogkeun sareng detektor serat optik pikeun uji precision.

5. Mékanisme indéks intermittent indexm interméntal dirancang pikeun sakedik baris ngagolér.

6. Pigura paéh sareng piring tilem anu pneumatic dikonci pikeun lokasi.

7. Tekanan angkat ditampilkeun sacara digital kanggo nyaluyukeun otomatis.

8. Ranté baris huntu ti Inggris dirawat kalayan pre-manjang pikeun mastikeun precision tinggi.

9. Barisan waos didamel tina serat aluminium kakuatan kakuatan anu tinggi sareng lokasi micro adjustable.

10. Tembokna, platform sareng base didamel tina tuang beusi nodular.

11. Sistem nyetir utama dirancang kalayan alat kapaksa diri pelumas pikeun uji aliran minyak otomatis anu bakal lirén ngajalankeun dina tekanan minyak anu teu biasa.

12. Lembar kasebut dikumpulkeun nalika ngocok kanggo mariksa kaci dina kaayaan pneumatik.

13. Hal ieu dirarancang nganggo belang runtah sakali-waktos pikeun ngaleupaskeun scraps sareng juru salami sa-cut. (Goréng)

TParameter échnical:

Model

CMB800CS

CMB1080CS

CMB1300CS

Max. Ukuran lambaran (mm) 810 × 620 1080 × 780 1300 × 780
Min. Ukuran lambaran (mm) 200 × 300 400 × 360 400 × 360
Max. Ukuran motong-beueus (mm) 800 × 610 1060 × 760 1280 × 760
Max. Jangkungna Dahar (mm) 1300 1500 1500
Max. Ngumpulkeun jangkungna (mm) 1100 1500 1500
Lambaran Kandel (mm) Kardus 0,1 - papan 2mmCorrugated 5mm Kardus 0,1 - papan 2mmCorrugated 5mm Kardus 0,1 - papan 2mmCorrugated 5mm
Max. Kecepatan motong dadu (pcs / jam) 8000 (kardus) 7000 (papan corrugated) 7000 (kardus) 6000 (papan berjajaran) 6000 (kardus) 5000 (papan berjajaran)
Max. Speed ​​Stripping (pcs / jam) (Opsional) 6500 6000 5000
Precision Die-cutting ≤ ± 0.1mm ≤ ± 0.1mm ≤ ± 0.1mm
Ukuran Cengkéh (mm) ≥8mm ≥8mm ≥8mm
Max. Tekanan (T) 250 300 300
Jumlah Kakuatan (kw) 14 22 22
Beurat (T) 10.5 18,3 21

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami