Wilujeng sumping di situs web kami!

Jalur Produksi DHSL Gancang-Tukang Gancang-Gancang

Katerangan Singkat:

Garis tunggal anu didamel ku korup diwangun ku pabrik roll roll, pre-manaskeun, facer tunggal, overbridge sareng NC slugated tunggal, motong sareng tumpukan mesin pikeun produksi lambar dua lapisan. Mesin ngageser tunggal anu dicancang, motong sareng mesin tumpuk dirancang dina kendali berkomputer pikeun nyalukan beubeur multi-sectional sareng diulas ku otomatis cacah, tumpukan otomatis sareng kaluaran otomatis pikeun katepatan anu langkung luhur sareng konsumsi tenaga kerja anu kirang. Parameter Téknis: Lapisan 2 Gawé Gawé ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Garis tunggal anu didamel ku korup diwangun ku pabrik roll roll, pre-manaskeun, facer tunggal, overbridge sareng NC slugated tunggal, motong sareng tumpukan mesin pikeun produksi lambar dua lapisan. Mesin ngageser tunggal anu dicancang, motong sareng mesin tumpuk dirancang dina kendali berkomputer pikeun nyalukan beubeur multi-sectional sareng diulas ku otomatis cacah, tumpukan otomatis sareng kaluaran otomatis pikeun katepatan anu langkung luhur sareng konsumsi tenaga kerja anu kirang.

TParameter échnical:

Lapisan 2
Gawéna Lebar (mm) 1200 - 2500
Kecepatan Desain (m / mnt) 80, 100, 150, 200
Kacapi Suling A, C, SM, B, E, F, G, N

Layout pikeun Rujukan:

bf


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami