Wilujeng sumping di situs web kami!

Baris Produksi Koropis Gagah Gancang-Gancang

Katerangan Singkat:

Baris produksi corrugated utamana diwangun ku mill roll stand, single-roller pre-manaskeun, single facer, overbridge, multi-roller pre-manaskeun, mesin pasting, double facer, slitting machine, NC dipotong, mesin tumpukan sareng lem lem salaku kitu ogé splicer otomatis, mesin palapis, sistem produksi & manajemén, sistem daur ulang cai ogé condong runtah janten opsional. Aliran kerja: Kertas gulungan kedah disusahkeun tina gulung ngagulung kana pre-manaskeun panémutan pikeun pamanasan pra-pamanasan sareng iklan kalembaban ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Baris produksi corrugated utamana diwangun ku mill roll stand, single-roller pre-manaskeun, single facer, overbridge, multi-roller pre-manaskeun, mesin pasting, double facer, slitting machine, NC dipotong, mesin tumpukan sareng lem lem salaku kitu ogé splicer otomatis, mesin palapis, sistem produksi & manajemén, sistem daur ulang cai ogé condong runtah janten opsional.

Aliran kerja: Kertas gulung kudu disisi tina digiling panangan pikeun pananda pra-manaskeun pikeun pre-pemanasan sareng penyesuaian kalembaban, pikeun facer kanggo pemanasan salajengna, nyuling sareng gluing janten lembar beroriasi tunggal, teras ka overbridge kanggo teratur ngirimkeun ngaliwatan tarik. pikeun multi-pemanasan pre-manaskeun deui pikeun pemanasan, pikeun mesin pasting pikeun gluing, pikeun dua kali pikeun kombinasi handap kertas janten korélasi lambaran, nyampurkeun mesin sareng NC dipotong pikeun ngiringan sareng motong sapertos diperyogikeun sareng pamustunganana pikeun tumpukan mesin pikeun tumpukan sareng ngumpulkeun

TParameter échnical:

Lapisan 3, 5, 7, 3 + 2, 5 + 2, 7 + 2
Gawéna Lebar (mm) 1200 - 2800
Kecepatan Desain (m / mnt) 80, 100, 150, 200, 220, 250, 300
Kacapi Suling A, C, SM, B, E, F, G, N

Kacapi Suling (UV)

Jangkungna Kacapi Suling (mm)

Kacapi Suling Qty./300mm

A

4.6 - 4.9

34 ± 2

C

3.6 - 3.9

38 ± 2 atanapi 40 ± 2

SM

3,0 - 3.4

44 ± 2

B

2.6 - 2.9

50 ± 2

E

1.1 - 1,5

92 ± 2

1,5 - 1,8

88 ± 2

Dongéng

0,7 - 0,9

124 ± 4

G

0,5 - 0,65

166 ± 6

N

0,4 - 0,46

188 ± 10

Layout pikeun Rujukan:

sc


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami