Wilujeng sumping di situs web kami!

DF-D / C Pasipatan Dobel

Katerangan Singkat:

Fitur struktural 1. Sakabéh struktur dilakukeun tina baja saluran lebar kakuatan tinggi pikeun stabil ngajalankeun dina laju anu gancang. 2. piring touch diterapkeun dina bagian panas sareng bagian pendingin pikeun angkat otomatis stabil kalayan aman sareng bisa dipercaya. 3. Pelat panas sacara profésional diciptakeun sakumaha per National Safety Standard Pressure Vessel sareng design airflow S-bentukna di jero pikeun ningkatkeun rasio pamaké uap sareng ijin multi-sapotong tulang rusuk dilas pikeun tetep dina kaayaan dina suhu anu luhur. 4. kaseup ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Fitur struktural

1. Sakabeh strukturna dijieun tina baja saluran lebar kakuatan tinggi pikeun stabil ngajalankeun dina laju anu gancang.

2. piring touch diterapkeun dina bagian panas sareng bagian pendingin pikeun angkat otomatis stabil kalayan aman sareng bisa dipercaya.

3. Pelat panas sacara profésional diciptakeun sakumaha per National Safety Standard Pressure Vessel sareng design airflow S-bentukna di jero pikeun ningkatkeun rasio pamaké uap sareng ijin multi-sapotong tulang rusuk dilas pikeun tetep dina kaayaan dina suhu anu luhur.

4. Inlet na uap ka saluran pipa dina meunteun suhu seragam tina piring panas.

5. Bagian nyetir ngadopsi karét ngagem diameter anilox ageung pikeun ngeureunkeun frékuénsi sabuk slipping pikeun stabilitas jalan anu tinggi.

6. Aci drive utama dicocogkeun sareng enkoder kacepetan supados tiasa dipasang sareng mesin pasting.

7. Frékuénsi motorna diadopsi kanggo laju nyaring jarak-jauh sareng ngajalankeun stabil.

8. Kotak pemisahan anu misah aya dina struktur gear bevel kalayan gear-precision tinggi sareng kakuatan anu diperbuat tina baja alloy kualitas anu alus diolah kalayan pemanasan sareng bahan halus kanggo bising anu rendah sareng torsi anu ageung, gampang pikeun jasa sareng pangropéa.

9. Pompa minyak anu misah dicocogkeun sareng tabung kerjasama ungu disusun di tempat bantalan sareng lokasi gear pikeun pendinginan pikeun ningkatkeun kahirupan haké box gear.

TParameter échnical:

Gawéna Lebar (mm) 1200 - 2800
Kecepatan Desain (m / mnt) 100, 150, 200, 250, 300

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami