Wilujeng sumping di situs web kami!

Taros Kami

Pabrik (Pabrikan): Hebei Dinghao Mesin Co., Ltd.

Kantor (Éksporter): Tianjin ZHONO Impor & Ékspor Co, Ltd.

Alamat

Pabrik (Pabrikan): 500m Wétan sapanjang Jalan Raya, Brigade Pulisi Lalu Lintas, Dongguang County, Cangzhou, Hebei, Cina.

Kantor (Ékspor): 2906, Gedong 2, Gedong Jingcai, Jalan Dagu Kidul, Kecamatan Hexi, Tianjin, Cina.

Telepon

Penjualan: 0086-15822184338

Dukungan: 0086-22-87289116

Jam

Senén-Minggu: 24 jam

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami