Wilujeng sumping di situs web kami!

Tentang Kami

Diadegkeun dina 2000, Hebei Dinghao Mesin Co, Ltd kalayan pabrik tina 30600㎡ sareng kawasan bengkel 10000㎡, sareng langkung ti 60 insinyur senior sareng teknisi, ogé sareng cabang Tianjin ZHONO Impor & Ékspor Co, Ltd. éta mumpuni GB / T19001-2008 / ISO9001: 2008 Sertipikat Sistem Internasional & Manajemén Internasional dina taun 2009 dina usaha anu henteu kantos dilakukeun ku sadaya Jalma Dinghao.

Perusahaan ngiringan tungtutan para nasabah salaku tanggung jawab na nyalira kana konsép bisnis tina "Masihan deui Perhatosan kana Moral sareng Kualitas, Ngagantelkeun langkung Pentingna Prinsip sareng integritas" iraha waé. Produk sorangan "Perangkat Suling Mikro", "NC Mid- & Jalur Gugur Gancang Luhur" sareng "Garis Produksi Hardboard" parantos ditampi sareng dikonfirmasi kalayan hadé dina pagelaran sareng kualitas. "Mesin Dinghao" parantos dijual ka India, Rusia, Kazakhstan, Arab Saudi, UAE, Chile, Peru, Kolombia, Australia, Polandia, Italia, Mesir, Pakistan, Zimbabwe, Iran, Turki, Korea sareng nagara-nagara sanésna di dunya.

Kami utamina nyayogikeun: jalur corrugated tengah-luhur (2-lapisan, 3-lapisan, 5-lapisan, 7-lapisan), garis produksi hardboard, garis karton lebar, mesin percetakan, mesin gluing, mesin motong-mesin sareng mesin anu aya hubunganana hubunganana.

"Dinghao" Jalma, ngeunaan merek sareng kualitas salaku kahirupan sorangan, bakal nawiskeun anjeun jasa anu paling pas sareng pikaresepeun.

s5
s6
s7