Wilujeng sumping di situs web kami!

Produk

Tentang Kami

Profil Perusahaan

    s4
    s5
    s6

Diadegkeun dina taun 2000, Hebei Dinghao Mesin Co, Ltd, kalayan pabrik pabrik 30600㎡ sareng kawasan bengkel 10000㎡, sareng langkung ti 60 insinyur senior sareng teknisi, ogé cabang cabang Tianjin ZHONO Impor & Ékspor Co,. Ltd, mumpuni GB / T19001-2008 / ISO9001: 2008 Sertipikat Sistem Quality & Manajemén Internasional dina taun 2009 dina usaha anu henteu kantos dilakukeun ku sadaya Dinghao People.